Dania główne

Carne / Mięsa / Meat dishes

Filetto di Manzo Rossini
Polędwica wołowa / tost / masło truflowe / szpinak / madera z zielonym pieprzem
Beef tenderloin / toast / truffle butter / spinach / Madera with green pepper
74 zł
Porchetta 
Pieczony boczek z prosiaka/ sos jabłkowo- rozmarynowy/ polenta/ grzyby z oliwa
Slow roasted piglet bacon / apple and rosemary sauce / polenta / mushrooms with olive
54 zł
Coniglio alla siciliana
Udziec z królika/ assiette z kopru włoskiego/ purée z dyni piżmowej/ anyżowy sos z rozmarynem i rodzynkami/ oliwki/ suszone pomidory
Haunch of rabbit / fennel assiette / butternuts squash / anise sauce with rosemary and raisins/ olives/ sun-dries tomatoes
59 zł
Tagliata di cinghiale 
Schab z dzika/ lardo/ kaszanka iberyjska/ palone pomidory/ rukola/ pecorino/ dressing musztardowy
Loin of wild boar / lardo / Iberian black pudding / roasted tomatoes / rocket leaves / pecorino / mustard dressing
74 zł
Vitello 
Cielęcy duet z Piemontu: poliki i móżdżek/ polany por i skorzonera/ estragonowe gnocchi z pieczonego ziemniaka/ sos z czerwonego wina
Piemont veal duet: cheeks and cerebellum / roasted leek and scorzonera / tarragon gnocchi from baked potato / red wine sauce
72 zł

Risotto con pollo 
Kurczak kukurydziany/ grzyby/ groszek cukrowy
Corn chicken / mushrooms / sugar pea

49 zł

Orzotto con spinaci e framaggio di capra
Kasza pęczak/ szpinak/ pieczony kozi ser/ pomidory cherry
Buckwheat groats / spinach / roasted goat cheese / cherry tomato

44 zł
VEGE