Nowe Menu – PRIMAVERA 2018  – podano do stołu. Zapraszamy.

Zapraszamy na wiosenne menu PRIMAVERA wraz z wiosennymi winami

W nowym menu m.in.:

ryby i owoce morza: ośmiornica, przegrzebki, krewetki, tuńczyk, okoń morski
mięsa i drób: jagnięcina, kaczka, wołowina, cielęcina

W ciekawych aranżacjach:

Tatar & Dym
Pikle/żółtko/suszony ziemniak/gorczyca/kapary

Carpaccio & ośmiornica
Veloute czosnkowe/fenkuł/oliwki/endywia/oliwa krewetkowa

Mozzarella di bufalla
pomidor kiszony/oliwki/mus pomidorowy/bazylia

Burak & Wanilia
Chrupiący kozi ser/szpinak/oliwa dyniowa

Jagnięcina & Warzywa
Rozmaryn/demi glace/warzywa korzeniowe

Przegrzebki & Cytryna
Risotto/chorizo/szpinak

Trufle & grzyby
Risotto/trufle/grzyby/wywar grzybowy

Kaczka
Pure z modrej kapusty/sos z czarnego bzu/brukselka/fondant z batata

Wołowina Tournedos a’la Rossini
Masło truflowe/piana parmezanowa/szpinak/sos madera/pure ziemniaczane

Comber jagnięcy
Pure z dyni/chrupiące fioletowe ziemniaki/jarmuż/sos truflowy

Rodzinny Weekend – Family Weekend

od piątku do niedzieli

W oparciu o udane i lubiane przez naszych gości menu Fish Weekend, proponujemy nową bogatszą formułę Rodzinny Weekend. Co tydzień od piątku do niedzieli specjalne dania z ryb i owoców morza, ale również mięsa i drób z grilla i z pieca.

Mamy nadzieję, że spodoba się Wam nasza nowa propozycja. Podzielcie się Państwo swoimi uwagami. Można to zrobić na miejscu w restauracji wypełniając ankietę lub pisząc e-mail do Menadżera Restauracji.

Zapraszamy,

Zespół Castello Ristorante

Business LUNCH

Poniedziałek – Piątek, 12:00 – 16:00

Najbardziej atrakcyjna oferta business lunch na Wilanowie. Wyjątkowe dania, bogata formuła smart.

Lunch – dla pracowników Twojej firmy

Specjalne ceny zależne od liczby i częstotliwości zamówień.

Szczegóły – zapytaj: 604 425 540, manager@castello.pl

 

SMART LUNCH MENU

Menu Rapido – danie główne oraz do wyboru: przystawka lub deser 28 zł

Menu Essenza – przystawka, danie główne i deser oraz do wyboru: woda lub kawa 36 zł

Menu Ristorare przystawka, danie główne, deser i woda oraz do wyboru: kawa lub kieliszek wina 46 zł

Tydzień: 25.6 – 29.6

Przystawka:
Krem z pieczonego buraka z kozim serem
lub
Krewetki w oliwie sezamowej
groszek cukrowy,/kolendra
lub
Pate z wątróbki
grillowana chałka/truskawki

Danie: kaczka
gnocchi buraczane/sos rozmarynowy

Pasta
spaghetti z mulami

Pizza:
pizza dnia

Deser:

truskawki, kruszonka, lody
lub
Deser dnia